På hat med Insights

Vores konsulent, Iben Jungersen satte gang i deltagerne på netværksarrangementet hos Business Djursland onsdag d. 26. april 2017, da de fik lov til at afprøve deres nyerhvervede viden om de fire farveenergiers indflydelse på, hvordan vi kommunikerer med hinanden.

Bag arrangementet stod Lederne Kronjylland og den nye erhvervsforening Business Djursland, der havde inviteret sine medlemmer til en inspirerende eftermiddag med titlen Sammen står vi stærkere. Sammen med Anders Wejrup, tidligere adm. direktør i Nordisk Fjer, og Ilse Jacobsen, ejerleder og investor, gav Iben sit indspark til, hvordan man kan blive bedre til at kommunikere og samarbejde i en verden fyldt med forskellige personligheder.

I løbet af 1 times tid fik deltagerne ikke blot et teoretisk indblik i Insights universet og de fire farveenergiers forskellige præferencer for kommunikation og interaktion; De fik også lov til at afprøve deres nyerhvervede viden om sig selv og deres meddeltagere. Det skete blandt andet ved at agere bil- eller hussælger til en deltager med modsatte præferencer for kommunikation end dem selv - en øvelse, der bragte en del smil og latter frem hos deltagerne. 

Iben Jungersen og Center for HR takker mange gange for invitationen og sender en stor tak til deltagerne for deres store engagement og gode humør.

Skal vi osse sætte gang i din virksomhed?

Kontakt os endelig, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan Center for HR kan hjælpe med at optimere kommunikation og samarbejde i din virksomhed.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet