Find din nye medarbejder med assistance fra Center for HR

Center for HR er også Center for rekruttering. Vores konsulenter har tilsammen gennemført mere end 1.000 rekrutteringer.

Ifølge nyeste offentliggjorte tal fra Danmarks Statistik, er ledigheden i øjeblikket den laveste de sidste 7 år, nemlig 4,3%. Der er kommet 26.000 flere i job, og det kan mærkes. Det er blevet sværere at få fat i de dygtige medarbejdere, og vi ser flere og flere virksomheder som efter måneders søgning både i eget netværk og via annoncering, må opgive selv at finde nye medarbejdere.

Mange virksomheder har gjort sig bitre erfaringer, og kender derfor godt prisen for at rekruttere forkert. En fejlrekruttering på funktionærniveau kan nemt koste en virksomhed i omegnen af 500.000 kr. Ofte bliver rekrutteringen af den forkerte medarbejder først opdaget efter den pågældende medarbejder har overstået sin prøveperiode. Fejler en rekruttering medfører det spild af mange ressourcer til onboarding og oplæring af den pågældende medarbejder, dertil skal oveni tilføjes et tab af lønkroner.

Virksomheder har derfor stor succes med at hente assistance hos Center for HR, både for at sikre sig at de får ansat den rette medarbejder, som har de faglige kvalifikationer, men også får en medarbejder, som passer ind i virksomheden og det team vedkommende skal indgå i.

Hos Center for HR bruger vi som supplement til rekruttering Insights Discovery Personprofiler til at finde den rigtige medarbejder med de rette personlige præferencer til stillingen, virksomheden og teamet. Tag gerne kontakt til Center for HR og få en uforpligtende snak om hvordan vi også kan hjælpe dig og din virksomhed.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet