En god rekruttering starter med, at du ved hvem du vil ansætte

Med hundredvis af rekrutteringer bag sig, og med rekrutteringserfaring af alt fra elever til administrerende direktører i Europa ved Jan Bergh, Seniorkonsulent i Center for HR, at det er helt afgørende fra starten at stille skarpt på, hvordan den ideelle kandidat er skruet sammen.

En god og effektiv rekrutteringsproces starter med, at virksomheden med hjælp fra en erfaren konsulent finder ud af, hvilke krav til uddannelse, erfaring og kompetencer den ideelle kandidat skal være i besiddelse af. Samtidig skal ønsker til kandidatens erfaringsgrundlag, personlighed, teamindstilling og særlige kompetencer defineres og vægtes.

Ingen kan alting, og blandt ønskerne til en kommende medarbejder kan der være en række kompetencer, der kan læres undervejs. Nogle af ønskerne vejer tungere end andre, og det skal være klarlagt inden annoncen skrives, kandidaterne screenes og de udvalgte indkaldes til jobinterview. Vi siger på dansk – godt begyndt er halvt fuldendt! Når det drejer sig om ansættelse af den rigtige medarbejder, er du mere end halvvejs hvis processen startes rigtigt op.

Vil du forbedre trygheden ved at være sikker på, at du kender din nye medarbejder inden vedkommende træder ind ad døren? Center for HR kan med vores store erfaring, effektive processer, kvalitetssikring og tætte samarbejde med kunden sørge for, at du når helt i mål med at matche virksomhedens krav, miljø og kultur med den kandidat du vælger.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om de behov din virksomhed står med rekrutteringsmæssigt, så byder vi gerne ind med vores personlige og faglige kompetencer.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet