Vores konsulenter har gennemført mere end 1000 rekrutteringer

Det er med stolthed, at vi nu kan fremhæve, at Center for HR’s konsulenter har gennemført mere end 1000 rekrutteringer tilsammen. Dermed har vi ikke blot kompetencerne på plads, men også erfaringerne med effektivt at finde det rette match mellem virksomhed og kandidat. Center for HR tilbyder at skræddersy rekrutteringer efter kundens ønsker og krav. Hvorvidt din virksomhed har behov for assistance til rekruttering, headhunting eller screening, så finder Center for HR den rette medarbejder.

Effektive processer
Center for HR’s mindset er fokuseret på, at vi har med mennesker at gøre – vi ved faktisk noget om mennesker. Derfor sikrer vi altid at vores processer tager udgangspunkt i kunden og det enkelte menneske, som vi er i berøring med undervejs i rekrutteringsprocessen. Uanset udformningen og omfanget af en rekruttering tilpasser vi forløbet, så det bakker op om kundens overordnede forretningsstrategi. Vi leverer effektive processer med udgangspunkt i et grundigt forarbejde, der danner fundamentet for et professionelt og vellykket rekrutteringsforløb.

Høj kvalitet
Vi leverer rekrutteringsprocesser af høj kvalitet der sammensættes i tæt dialog med kunden, hvilket vi af erfaring ved øger vores kunders tilfredshed. Det er vigtigt at kvaliteten altid er i top, da en rekruttering af den forkerte medarbejder er dyrt for enhver virksomhed, uanset hvilket stillingsniveau rekrutteringen drejer sig om. En fejlrekruttering kan hurtigt koste en virksomhed i omegnen af 500.000 kr.

Tæt samarbejde med kunden
Et tæt samarbejde, grundig afklaring af proces og udvælgelse af kandidat er vejen til en vellykket effektiv rekruttering. Vi er med under hele processen, hvis kunden ønsker det – fra afklaring af stillingsbetegnelse til introduktion på arbejdspladsen. I Center for HR er vi vant til at arbejde med mange forskellige typer mennesker, og med vores professionelle tilgang ved anvendelse af Insights® Discovery Personprofilen og viden om mennesker sikrer vi, at de mennesker vi berører altid får en professionel behandling til gavn for din virksomhed.

 

På det seneste har vi løst følgende rekrutteringer:Udtalelse SOS brnebyerne

 • Kommunikationschef
 • Regnskabschef
 • Direktionsassistent
 • Distriktschef
 • Økonomi- og administrationschef
 • Sekretær
 • Juniorsælger
 • Sales Manager
 • Kvalitetschef- og miljøchef
 • Salgschef
 • Erhvervschef
 • Projektleder
 • Projektchef

 

Læs mere om Center for HR's rekrutteringskoncept ved at klikke på folderen nedenfor: 

 Forside rekruttering

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet