Center for HR har scoret højst mulige kreditværdighed

En AAA-rating betyder, at kunderne trygt kan handle med centret.

IMG AAA

 

Kunderne kan være ganske trygge ved at handle med Center for HR. I 2015 er centret blevet tildelt den højest mulige kreditværdighed AAA-rating af Bisnode. Ratingen er af stor betydning for eksterne interessenter, der ønsker økonomisk sikkerhed i afgørende kreditbeslutninger, når de skal lave forretninger med Center for HR.

Bisnodes rating bidrager også til at skabe gennemsigtighed i centrets arbejde med en konsistent kreditpolitik.

- Nu går Center for HR målrettet efter at fastholde vores AAA-rating, og det gavner både vores kunder og vores egen forretning. Vores næste mål er et bronzediplom, der tildeles virksomheder med AAA-rating igennem minimum 3 år, oplyser direktør Niels Henriksen fra Center for HR.

 

AAA billede nyhed

Fakta

Bisnodes definition af AAA rating: ”Højeste kreditværdighed. En virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.”

Bisnode er nordens største kreditvurderingsbureau med mange års erfaring i indsamling af virksomhedsdata. Data er indsamlet fra officielle og veldokumenterede kilder som eksempelvis Erhvervsstyrelsen og CVR.

Bisnode anvender de indsamlede data til dybdegående analyser af kreditværdighed – både på enkelte selskaber og på markedet som en helhed. Ratingen beror på følgende delbedømmelser:

  • Grunddata
  • Ejerforhold
  • Økonomi
  • Betalingserfaringer

Ratingen er foretaget på baggrund grundige analyser af ovenstående. Og inden for de enkelte delbedømmelser befinder sig omkring 2.400 beslutningsregler, som udgør ratingens endelige udfald.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet