SOS Børnebyerne støttes også i 2016

Center for HR støtter SOS Børnebyerne i Rwanda for andet år i træk.

Center for HR er med til at sikre, at børn fra fattige kår får et bedre liv, og at de vokser op under trygge og kærlige familieforhold og får en uddannelse. For forældreløse børn bliver den biologiske familie skiftet ud med en SOS-familie, og det er i børnelandsbyen Kayonza i Rwanda, at Center for HR lægger sin støtte.

Det ligger i centrets værdigrundlag at være med til at gøre en forskel for mennesker. Både i det daglige arbejde, og når skal tænkes i samfundsansvar i det brede perspektiv. Når man arbejder med rekruttering og udvikling af mennesker, virksomheder og teams, er SOS Børnebyerne et naturligt valg, selv om støtten hjælper mennesker på et andet kontinent og med et andet og mere basalt fokus.

Fakta

En af verdens største private humanitære børneorganisationer - SOS Børnebyerne - har i over 60 år arbejdet på at sikre forældreløse og udsatte børn et kærligt hjem og en tryg opvækst. Organisationen er til stede i 130 lande.

  • Forældreløse børn får en tryg barndom i en børneby
  • SOS-mødre får uddannelse i kærlighed og traumebehandling
  • Kvalitetsuddannelse
  • SOS Børnebyerne hjælper når katastrofen rammer
  • CISU-støttede projekter
  • Udsatte familier får hjælp til at holde sammen

Klik her for at læse mere om manden bag SOS Børnebyerne - østrigeren Hermann Gmeiner

Klik her for at læse mere om SOS Børnebyerne

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet