Salg i fokus med Business Danmark

40 midt- og vestjyske sælgere fra fagforeningen Business Danmark fik rusket op i deres syn på salg på en workshop, som Center for HR holdt i Herning. Sælgerne fik ny viden om, hvordan de kan bruge det aktivt, hvis de kan fornemme, hvilken personprofil deres kunde har.

”Det var en meget nærværende workshop. Insights værktøjet med personprofiler er nemt at bruge, men når man få sådan en vitaminindsprøjtning, skal man bare være klar over, at det tager tre uger at ændre sine vaner”, fortæller Jan Ahlers, der er formand for 3000 medlemmer i den midt- og vestjyske afdeling af Business Danmark.

Selv om han har 20 år på bagen som sælger, kan han godt bruge at blive rusket lidt op. Noget af det, han kan bruge, er at kategorisere kunden og prøve at spejle sin egen adfærd, når han står over for nye kundeemner.

Workshoppen baserede sig på Insights Discovery Profilen. En profil, der tager udgangspunkt i Carl Gustav Jungs teori, og som omsætter kommunikation i fire farver: Havblå, ildrød, solgul og skovgrøn.

 Hjul til artikel

 

”Selv for de mest garvede sælgere var det en ny vinkel, at kunderne kunne være så forskellige. Flere fortalte, at de ikke havde tænkt på at dele kunderne op i forskellige persontyper, men at det gav rigtig god mening”, fortæller chefkonsulent Bente Juel Danyar fra Center for HR, som stod bag workshoppen sammen med HR Partner Iben Jungersen.
”Når man nu ved, at 80 % af de kunder, man ikke får, skyldes ens adfærd, er ovennævnte virkelig brugbar viden”, supplerer Iben Jungersen og tilføjer, at tilpasning af ens adfærd betyder alt i forhold til at skabe en god relation til den enkelte kunde og til at få et salg.

Center for HR tilbyder følgende workshops med Insights-værktøjer:

  • Konflikthåndtering
  • Teameffektivitet
  • Full Circle
  • Innovation og kreativitet
  • Kommunikation
  • Feedback
  • Målsætning
  • Tidsstyring

 Herning ledereHerning slgere

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet