Personlig effektivitet og kommunikation

Insights workshop i personlig effektivitet og effektivitet i menneskelige relationer giver en introduktion til Insights Discovery læringssystemet og giver jer mulighed for at udvikle jer som team. 

Type
Workshop

Målgruppe
Alle teams/organisationer, der ønsker at opnå bedre indsigt i de personlige præferencers betydning for teamets kommunikation og samarbejde, få et fælles sprog og skabe rum for åben og ærlig dialog. 

Beskrivelse
Workshoppen tager udgangspunkt i det enkelte teammedlems Insights Discovery Personprofil, og deltagerne arbejder med at forstå egne og teamets forskellige kommunikationspræferencer. Vi identificerer, hvordan det enkelte teammedlem bliver opfattet af de andre i teamet. Det giver individet mulighed for at forstå sin indflydelse på teamet samt udvikle sine samarbejds- og kommunikationsevner. Derved forbedres den interne og eksterne kommunikation på basis af specifikke styrker og udfordringer.

Varighed
Aftales nærmere

Pris
Kr. 26.500 ekskl. moms. Max. 20 personer.

 

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet