Teamudvikling og -effektivitet

Skab afgørende succes for dit team gennem et effektivt teamsamarbejde. Optimér kommunikation og relationer. Skab succes og fyr op under produktiviteten. Insights workshoppen i teameffektivitet giver inspiration til succes, værktøjer til at konfrontere problemer og skabe menneskeligt overskud i pressede situationer. 

Type
Workshop

Målgruppe
Teams, der oplever udfordringer eller barriere i forhold til kommunikation og samarbejde.

Beskrivelse
Vi arbejder med teamets dynamikker og gennem praksisnære øvelser og accelereret læring hjælper vi teamet med at identificere de konkrete aspekter af teamets effektivitet. Deltagerne arbejder på teamniveau med at forbedre teamets præstationsevne, og hvilke afgørende situationer, der påvirker teamet nu og i fremtiden.

Workshoppen hjælper teams med at sprænge barriere i relation til lederskifte, store arbejdsbyrder, motivation eller andet, der hæmmer teamets præstation. Efter workshoppen vil teamet være i stand til at håndtere problemstillinger på en positiv, involverende og handlingsorienteret måde. 

Workshoppen arbejder videre med læringen fra workshoppen Personlig effektivitet og kommunikation.

Pris
Kr. 26.000 ekskl. moms. Max. 20 personer.

 

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet