Forstå dig selv og dine omgivelser

Få dybdegående indsigt i dine egne og dine kollegers præferencer og handlingsmønstre med Insights Discovery personprofilen. Bliv bedre til at skabe stærke og effektive bånd til andre mennesker og forbedr din evne til at forstå og tilpasse dig hverdagens mange udfordringer.

Type
Individuel tilbagemelding

Målgruppe
Alle der ønsker at få bedre indsigt i egne personlige præferencer i forhold til kommunikation og samarbejde.

Beskrivelse
Insights Discovery anvender en enkel og tilgængelig model i fire farver til at forstå det enkelte menneskes individuelle præferencer. Der måles på disse præferencer på baggrund af svar indtastet i en online evaluator. Besvarelsen munder ud i en tyve siders personprofil, der identificerer de personlige styrker og svagheder, som den enkelte kan drage fordel af at udvikle.

Insights Discovery Personprofil hjælper individet med at afdække, hvem han eller hun er, og hvordan han eller hun interagerer med andre. Den hjælper til at afdække den enkeltes præferencer, og giver uddybende information om individuelle styrker og svagheder, kommunikationsstil og betydning for teamet. Profilen indeholder samtidig udviklingsforslag til umiddelbar anvendelse. Via profilen og den efterfølgende tilbagemelding, får individet en enestestående og let til forståelig mulighed for at udvikle samarbejds- og kommunikationsevner, forståelse for motivation og bidrag til arbejdsteamet.

Varighed
Der afsættes 2 timer til hver tilbagemelding

Pris
Kr. 4.850 ekskl. moms.

 

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet