Lederens første 100 dage

Tips og tricks til din personlige vej mod succes som leder

Vejen til succes i lederjobbet er fyldt med udfordringer, og de første 100 dage i jobbet er afgørende for, om du får den succes, du forventer. På dette 1 dages kursus får du tips og tricks til, hvordan du forbereder dig personligt til dit nye lederjob. 

Læs mere ...

Forstå dig selv og dine omgivelser

Få dybdegående indsigt i dine egne og dine kollegers præferencer og handlingsmønstre med Insights Discovery personprofilen. Bliv bedre til at skabe stærke og effektive bånd til andre mennesker og forbedr din evne til at forstå og tilpasse dig hverdagens mange udfordringer.

Læs mere ...

Teamudvikling og -effektivitet

Skab afgørende succes for dit team gennem et effektivt teamsamarbejde. Optimér kommunikation og relationer. Skab succes og fyr op under produktiviteten. Insights workshoppen i teameffektivitet giver inspiration til succes, værktøjer til at konfrontere problemer og skabe menneskeligt overskud i pressede situationer. 

Læs mere ...

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet