Inspirationsworkshop

CFH slide1

3 timer med fokus på effektiv kommunikation og samarbejde.

Hvilken betydning har individuelle præferencer for kommunikation og samarbejde? Og hvordan kan viden om individuelle præferencer bidrage til effektiv kommunikation og udviklingen af high-performing teams? Dét og meget mere kan du få viden om på vores inspirationsworkshop, der henvender sig til dig, der arbejder professionelt med HR og/eller ledelse.

Indhold

På workshoppen bliver du introduceret til Insights® Discovery systemet og dets veldokumenterede muligheder for at optimere samarbejde og effektivitet - både hos dig selv og i dit team. Du bliver klogere på egne styrker og udviklingsmuligheder og får input til, hvordan du optimerer din kommunikation og dine samarbejdsevner. Når du tilmelder dig får du ganske gratis udarbejdet din helt egen Insights® Discovery Personprofil, som også vil komme i spil på workshoppen. 

På workshoppen vil vi også komme ind på vores arbejde med HR og hvad Insights® Discovery Personprofilen kan bruges til f.eks. i forbindelse med rekrutteringer, motivation og teamudvikling.

Insights Discovery PersonprofilDet får du:

  • Insights® Discovery Personprofil (værdi kr. 1950)
  • Forståelse for dine individuelle præferencer herunder dine individuelle styrker og udviklingsmuligheder
  • Indblik i de personlige præferencers betydning for effektiv kommunikation og optimalt samarbejde.

Pris

Kr. 500,00 inkl. moms som betales ved tilmelding.

Tid og sted

Alle workshops afholdes i tidsrummet kl. 13.00 til 16.00 hos Center for HR, Marselisborg Havnevej 58, 8000 C. på nedenstående datoer. Tilmelding sker via Billetto. Klik på den dato, du ønsker at tilmelde dig for at blive omdirigeret til Billetto.

 Vi glæder os til at se dig.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet