Partnere

Her kan du se en del af de partnere, der indgår i vores netværk - og som kan hjælpe med til at styrke din virksomhed.

insights

Insights er vores vigtigste samarbejdspartner - ikke mindst fordi Center for HR er associeret partner til Insights Nordic. Insights er en global konsulentvirksomhed, der leverer anerkendende og effektiviserende lærings- og udviklingsløsninger. Udgangspunktet for Insights er Insights Discovery, som er et værktøj til tilpasning og samarbejde baseret på selvindsigt på basis af Insights Discovery Personprofilen. 

Læs mere på www.insights.com og på www.insightsdanmark.dk.


DKsejlsport logo trans

DKsejlsport tager udgangspunkt i kapsejladsbåde og tilbyder et gennemtestet og anderledes produkt, der - med fokus på samarbejde og kommunikation - opbygger og styrker nye eller eksisterende teams. I samarbejde med DKsejlsport afholder Center for HR workshops, hvor kombinationen af matchrace og Insights’® udviklingsværktøjer bliver sat i spil i forbindelse med organisatorisk udvikling.

Læs mere på www.dksejlsport.dk.


Incuba logo

INCUBA giver innovative virksomheder de ideelle vækstbetingelser gennem faciliteter, netværk, sparring og samarbejde med erhvervsliv og forskning i regionen. INCUBA huser mere end 180 virksomheder, der driver og udvikler deres virksomheder fra tre lokationer: Navitas, Katrinebjerg og Skejby.

Læs mere på www.incuba.dk.


Eventhall logo trans

Eventhall har base i Århus og tilbyder en bred vifte af teambuilding-aktiviteter. I samarbejde med Eventhall tilbyder Center for HR anderledes virksomhedsarrangementer, hvor teambuilding-aktiviteter bliver kombineret med betydningen af individuelle forskelligheder, kommunikation, samarbejdsevner og personligt lederskab.

Læs mere på www.eventhall.dk.


icc logo

International Coaching Community er med mere end 5000 coaches fordelt i 57 lande ét af de største coaching-netværk i verden. Med baggrund i International Coaching Communitys metoder og værktøjer kan vi tilbyde coaching og mentoring på alle niveauer.

Læs mere på www.internationalcoachingcommunity.com.


Human CSR rgb 200px 5 transparent

HumanCSR er et innovativt udviklings- og konsulenthus, der assisterer organisationer med at anvende forretningsdrevet samfundsansvar til løsning af sociale problemer og skabelsen af social ansvarlighed til gavn for alle aktører i samfundet.

 

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet