Rundt om Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for HR-rådgivning. Vi er specialister i skræddersyede løsninger til optimering af ledelse, team og organisation og lægger op til et tæt samarbejde om at finde og implementere varige løsninger. 

Vi er associeret patner til Insights Nordic og alle vores konsulenter er akkerediteret i Insights Discovery - et værktøj til tilpasning af kommunikation og samarbejde baseret på selvindsigt gennem Insights Discovery profilen. Vores konsulenter har tillige en bred erhvervserfaring og mange års praktisk erfaring inden for Human Ressource.

Vi arbejder efter et solidt værdisæt baseret på handling, fokus, kvalitet og tillid. Vejen fra idé til handling er kort, og vi udfører alle opgaver med stort engagement og i tæt kontakt med dig som kunde.

Vores medarbejdere er en flok glade, ærlige og forretningsorienterede mennesker med masser af livs- og erhvervserfaring. Vi tager dagligt vores egen medicin og ved derfor, at det virker.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet