Uddannelse

Viden er ét af virksomhedernes stærkeste konkurrenceparametre - og afgørende for at skabe resultater. Derfor er uddannelse et vigtigt element, ikke blot for virksomhedens konkurrenceevne, men også for medarbejdernes udvikling og tilfredshed i jobbet. Fastholdelse og tiltrækning er derfor områder, som i høj grad er defineret ved de muligheder, som jeres virksomhed tilbyder inden for udvikling og uddannelse.

Vi arbejder med uddannelse og udvikling ud fra følgende områder:

  • Præferencer og kompetencer - Vi arbejder med Insights Discovery Personprofilen, som er baseret på personlige præferencer. Vi mener nemlig, at uddannelse bør tage afsæt i både personlige præferencer og faglige kompetencer. Insights Discovery Personprofilen gør bl.a. ledere og medarbejdere klogere individuel kommunikation, motivation og samarbejdsevner.
  • Lederudvikling - Udvikling og uddannelse er essentielt for at have konstant kompetente ledere. Vi arbejder derfor med at udvikle ledere ved at gøre dem mere bevidste om deres egne og medarbejdernes præferencer - og derigennem give dem en række redskaber til at blive den bedst mulige leder. Derudover har vi vores skræddersyede koncept "Lederens Første 100 Dage", som kan sikre nyudnævnte ledere en optimal opstart. 
  • Talentudvikling - Vi er alle talenter. Det kan dog kræve professionel hjælp at identificere de største talenter, som kan styre i hvilken retning, virksomheden skal gå. Gennem arbejde med talentudvikling skabes passionerede og engagerede medarbejdere - hvilket er afgørende for virksomhedens succes.
  • Teamudvikling - Teamudvikling skaber bedre samarbejde og øget performance. Det handler bl.a. om at identificere et fælles formål, skabe forståelse for individuelle præferencer og bevidsthed om den ledestjerne, der danner grundlag for teamets berettigelse.

 

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet