Ledige stillinger

Vi rekruttererer til alle typer af stillinger og inden for alle brancher. Her kan se, hvad vi leder efter lige nu. Søger du opfordret, så klik her for at registrere din ansøgning. 

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem, og alle dine oplysninger bliver gemt i vores kandidatdatabase, som vi anvender, når vi rekruttererer til vores kunder. Når du sender din ansøgning vil du blive bedt om at give dit samtykke til, at vi må opbevare og behandle dine data. Dine data bliver automatisk slettet efter ½ år, medmindre du accepterer forlængelse af opbevaringsperioden. Du kan til enhver tid kontakte os og bede om at få dine data slettet. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Stillingsopslag

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet