Rekruttering

En vellykket rekrutteringsproces er en god forretning for din virksomhed på både kort og langt sigt - og er med til at skabe øget effektivitet og trivsel. Rekruttering består i at finde medarbejdere med de faglige og personlige kompetencer, som kan bidrage til at nå virksomhedens mål. I vores tilgang til rekruttering lægger vi et stort fokus på de personlige præferencer og kompetencer - og at disse matcher behovet i den pågældende stilling. Vi hjælper med at udforme et rekrutteringsforløb, som bakkes op af den overordnede forretningsstrategi, så der skabes synergi i processen.

Vi arbejder ud fra følgende områder:

  • Employer branding - Når en virksomhed markedsføres som en attraktiv arbejdsplads skaber det øget tiltrækning, engagement og produktivitet. Vi hjælper med at skabe en målrettet strategi, der kan flytte jeres employer brand i den ønskede retning.
  • Stillingsbeskrivelse - En gennemarbejdet stillingsbeskrivelse afdækker virksomhedens behov og de nødvendige kompetencer og præferencer. Det er afgørende at nå ind til kernen af, hvad der er brug for - måske er det noget helt andet end den medarbejder, som sad i stillingen sidst? På denne måde dannes der også et optimalt grundlag for at lave en præcis stillingsannonce.
  • Screening & medarbejderprofil - Vi står for en neutral og kvalitetssikret udvælgelsesprocedure, baseret på præferencer og kompetencer, så vi finder den helt rette kandidat til jobbet. Ét af vores vigtigste værktøjer er Insights Discovery Personprofilen, som er med til at give et grundigt billede af, hvorvidt det kan blive det perfekte match. 
  • Headhunting & Netværk - Efter mange år i branchen kan vi drage nytte af et bredt netværk og en stor kundedatabase. Herigennem kan vi hjælpe jer med at finde den kandidat, som opfylder netop jeres behov og ønsker.

 

Klik her for at downloade vores Screening og Rekrutteringsfolder

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet