Motivation

Motiverede medarbejdere er afgørende for at opretholde engagement og produktivitet i arbejdet. Virksomheder kan derfor med fordel skabe indsigt i de muligheder, som arbejdet med motivation rummer, for at skabe medarbejdertilfredshed og -effektivitet.

Når vi arbejder med motivationen, tager vi både udgangspunkt i ydre og indre faktorer, hvilket munder ud i følgende områder:

  • Involvering & Ansvar - Når medarbejderne inddrages i arbejdet og får mulighed for at tage ansvar, skabes motivation og arbejdsglæde. Det kan også ses på bundlinjen - og lederne skal være bevidste om deres opgave for at sikre disse forhold.
  • Anerkendelse & Feedback - At få feedback på og blive anerkendt for både resultater og indsats er med til at sikre en konstant dialog mellem medarbejder og leder. Vi arbejder med at sikre en konstruktiv feedbackkultur, hvor lederne i en anerkendende tilgang er med til at sikre motiverede medarbejdere.
  • Coaching - Coaching er en hjælp til at frigive personlige ressourcer, og et redskab, der kan skabe klarhed og retning. Vi har mange års erfaring med coaching - og guider personen i processen til selv at finde frem til svarene.
  • MUS - En jævnlig temperaturmåling af forholdet mellem medarbejder og virksomhed er nøglen til at skabe og opretholde en høj grad af medarbejdertilfredshed. Her handler det om fælles forventningsafstemning - og om at skabe et fælles afsæt for fremtiden med de aspekter, som motiverer den enkelte medarbejder.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet