Introduktion

Den første tid i et nyt job er altid krævende for medarbejderen. En grundig introduktion til bl.a. organisationskultur, arbejdsområder og kolleger er medvirkende til, at medarbejderen efter kort tid kan yde sit bedste. Det kræver dog, at virksomheden på forhånd har lagt en god og tydelig plan for forløbet. 

I et introduktionsforløb vil vi tage udgangspunkt i følgende områder:

  • Velkomstforløb - En ny arbejdsplads betyder nye kolleger og arbejdsforhold. Der bør derfor udformes et introduktionsprogram, hvorigennem medarbejderen bydes velkommen og hjælpes til at komme godt i gang i det nye arbejde.
  • Mentorordning - Ved hjælp af en mentor kan den nye medarbejder skabe en tillidsfuld relation til en kollega, som kan give nyttig information om virksomhedens normer og arbejdsgange. Herigennem sikres det, at medarbejderen får de bedste betingelser for en god opstart.
  • Vidensdeling - Vidensdeling handler i høj grad om at gøre tavs viden tilgængelig - og i denne sammenhæng at dele viden, som giver medarbejderen en så god opstart, som muligt. Vi hjælper med at sikre, at al viden, som medarbejderen har behov for, bliver overgivet på det rette tidspunkt - af de rette mennesker.
  • Socialisering - Socialisering handler om at sætte fokus på, at den nye medarbejder føler sig velkommen og godt tilpas. Vi sætter fokus på, at der i forbindelse med en nyansættelse planlægges og igangsættes forskellige typer af aktiviteter, som samler medarbejderne og udvikler de indbyrdes relationer.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet