HR Strategi

En gennemarbejdet HR-strategi er afgørende for, at HR-afdelingen kan indgå som et strategisk element i virksomheden. HR-strategien skal ses som en del af den overordnede forretningsstrategi, og har til formål at identificere, synliggøre og optimere de konkrete HR-tiltag, som kan bidrage til at nå virksomhedens vision. Vi hjælper virksomheder med at skabe en fælles retning og et solidt udgangspunkt for et strategisk og målrettet arbejde med HR-aspekter, der skaber værdi og effektivitet. 

I dette arbejde tager vi udgangspunkt i følgende områder:

  • Vision & Mission - For at HR-aktiviteterne skaber de bedste resultater, er det vigtigt at vide, hvad målet er - og hvordan I når derhen. Der skal derfor være klarhed over hvorfor I investerer i HR-området og hvad hensigten er.
  • Værdier & Kultur - En høj bevidsthed om virksomhedens kultur og værdier skaber langsigtede retningslinjer. Når disse områder er velovervejede og gennemarbejdede, er det med til at sikre medarbejdertrivsel og fælles drivkraft. 
  • HR Handlingsplan - At have en strategisk handleplan for HR-aktiviteterne er med til at skabe de bedste betingelse for at nå virksomhedens vision. Vi hjælper med at lægge en plan, som sikrer overblik samt forankring af virksomhedens værdier og kultur.
  • CSR & Social kapital - Social kapital handler om, hvordan gode relationer skaber værdi for organisationen, og gør jer i stand til at løse jeres kerneopgaver bedst muligt. Herudover er CSR nært forbundet med et område som employer branding, og er for alvor kommet på dagsordenen i erhvervslivet.

 

Klik her for at hente vores folder Medarbejderne er din vigtigste ressource

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet