Farvel

Hvad enten der er tale om afskedigelse, opsigelse eller fratrædelse, kan det være en svær og sårbar situation. Det har derfor stor betydning for medarbejderen, men også for virksomhedens omdømme, at der er taget stilling til, hvordan en sådan proces skal foregå. Et gennemtænkt forløb med fast struktur kan afhjælpe mange spørgsmål, og hjælpe medarbejderen godt videre. 

I vores Inplacement-tilgang tager udgangspunkt i følgende områder:

  • Afskedssamtale - En afskedssamtale er ofte svær for både medarbejder og virksomhed. Vi hjælper med at skabe en optimal proces for begge parter, som er nøje tilrettelagt på en måde, så medarbejderen føler sig så godt tilpas som muligt.
  • Intern/Ekstern information - Der er mange interne og eksterne berøringsflader, når der sker personalemæssige ændringer og dette skal kommunikeres ud. Håndteringen af disse processer afspejler organisationens professionalisme og etik, hvorfor det er vigtigt at have velovervejede retningslinjer og procedurer for, hvordan virksomheden og omverdenen skal informeres. 
  • Karriererådgivning - Det er både gavnligt for medarbejderne og virksomheden, at medarbejderne får vejledning og hjælp til deres videre karriere, når de forlader virksomheden. Vi lægger derfor stor vægt på at give dem det bedst mulige grundlag for at finde et job, der passer godt til deres interesser og kompetencer.
  • Ambassadør - Det er vigtigt at skabe en ambassadør i medarbejderen - ikke en modstander. Der bør derfor være fokus på at skabe et positivt omdømme gennem de medarbejdere, som forlader virksomheden, hvilket bl.a. sker gennem de ovenstående punkter.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet