Ansættelse

Efter en vellykket rekruttering følger en ansættelsesproces. I denne proces handler det både om en god ansættelsessamtale, men også om at sikre, at virksomhed og medarbejder har en fælles forståelse for det samarbejde, de er ved at indgå. På den måde mindskes efterfølgende misforståelser.

Når vi arbejder med ansættelse tager vi afsæt i følgende underpunkter:

  • Jobinterview - Et vellykket jobinterview er en samtale, hvor kandidaten får en god oplevelse og hvor det bliver tydeligt, om personen besidder de faglige og personlige kvalifikationer, som jobbet kræver. Vi kan hjælpe med både sparring og udførelse af jobinterviews, så det bliver en positiv proces for alle parter.
  • Kontrakt & Jura - Denne del af ansættelsesprocessen handler om de personalejuridiske aspekter, såsom ansættelseskontrakten. Vi kan hjælpe med at sikre, at disse dokumenter er udformet korrekt i henhold til både lovgivningens og virksomhedens krav.
  • Karriereplan - Når der ansættes nye medarbejdere, er en del af processen at få skabt en plan for de fremtidige karrieremuligheder i jeres virksomhed. Hvilke forestillinger har medarbejdere? Og hvilke muligheder er der?
  • Forventningsafklaring - Ét af de vigtigste punkter, når der ansættes en ny medarbejder er, at medarbejderen og virksomheden afstemmer forventninger - både i forhold til jobbet, men også forventninger til personlighed og præferencer.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet