Personlig effektivitet

 
Få en dybere indsigt i dig selv og dine kolleger med Insights Discovery systemet. Oplev sammenhængen mellem præferencer og adfærd. Lær at tilpasse dig og relatere til andre, og skab stærke samt effektive relationer.


Hvad er dit udbytte ved at anvende Insights Discovery?

De fire farveenergier i Discovery systemet er essensen i alt hvad vi foretager os. Farverne og deres bagvedliggende betydning danner grundlag for at lave skræddersyede løsninger, der imødekommer jeres specifikke forretningsbehov og fokus. Insights Discovery giver jer mange anvendelsesmuligheder. Vi kan hjælpe med at:

  • Forbedre kommunikation og samarbejde i virksomheden
  • Udvikle selvindsigt og forståelse for andre
  • Optimere den enkelte medarbejderes personlige effektivitet
  • Udvikle ledere og medarbejdere til at opnå individuelle mål.


Hvad er en Insights Discovery Personprofil?
Insights Discovery er en præferenceprofil, der anvender en enkel og tilgængelig model i fire farver til at forstå det enkelte menneskes individuelle præferencer. Der måles på disse præferencer på baggrund af profiltagerens egne svar. Personprofilen er på minimum 20 sider.

Insights Discovery Personprofilen hjælper til at afdække den enkeltes præferencer såsom introversion, ekstroversion, tænkning og følelse. Profilen giver tillige uddybende information om individuelle styrker og svagheder, kommunikationsstil og betydning for teamet. Personprofilen kan hjælpe dig med at:

  • Forstå din egen unikke personlighed
  • Udvikle din evne til at tilpasse din adfærd til andres præferencer
  • Forbedre dine kommunikationsevner
  • Skabe bedre personlige og professionelle relationer
  • Opnå personlig udvikling.

Download eksempel på Insights Discovery personprofil »

Workshop: Personlig effektivitet og kommunikation
På workshops omkring personlig effektivitet og kommunikation tages der udgangspunkt i det enkelte teammedlems Insights Discovery Personprofil. Deltagerne arbejder med at forstå egne og teamets forskellige kommunikationspræferencer. Desuden identificeres hvordan det enkelte teammedlem opfattes af de andre i teamet. På den måde har den enkelte mulighed for at forstå sin indflydelse på teamet samt udvikle sine samarbejds- og kommunikationsevner. Derved forbedres den interne og eksterne kommunikation på basis af specifikke styrker.

Hvordan kan du komme i gang med at arbejde med Insights Discovery?
Center for HR kan skræddersy et forløb, som er tilpasset din organisation. Vi anvender typisk workshops til at forankre viden og anvendelsen i organisationen efterfulgt af personlige tilbagemeldinger på personprofilen til hver enkelt deltager.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet