LedelseseffektivitetImplementér en lederudviklingsløsning, der har potentiale til virkelig at forandre jeres organisation. Styrk din ledelseseffektivitet på en praktisk og bæredygtig måde. Inspirér jeres ledere til at lede med vision, passion og integritet.

Hvad får du med Insights Transformational Leadership?
Med Insights Transformational Leadership bliver der gået i dybden med alle aspekter inden for lederudvikling. Der vil blive lagt vægt på at skabe varige forbedringer i ledelsens effektivitet. Du vil som leder få hjælp til at:
 
  • Anvende håndgribelige værktøjer der kan inspirere medarbejderne til at yde deres bedste, selv i udfordrende perioder
  • Forstå din stærke og svage sider og læg en plan for at opnå et højere præsenstationsniveau
  • Tilpasse din ledelsestilgang så den motivere og inspirere medarbejderne i en alsidig organisation
  • Skabe et stærkt og harmonisk ledelsesteam, der kan skabe resultater i et hvilket som helst miljø
  • Løse arbejdspladsens virkelige udfordringer
  • Forbedre dine relationer til vigtige interessenter gennem praksisnære værktøjer.


Hvordan fungerer Transformational Leadership?
Insights Transformational Leadership udforsker alle aspekter inden for lederudvikling gennem otte dimensioner, der er med til at skabe ekstraordinær ledelse, og gøre det muligt for lederen at vurdere deres effektivitet på hver af de otte dimensioner. Insights Transformational Leadership kan tilpasses, så det understøtter din organisations unikke tilgang til lederudvikling.

Ved hjælp af Insights systemerne, Discovery og Navigator, vil vi i samarbejde kortlægge dine præferencer og kompetencer som leder. Udfaldet er efterfølgende viden og værktøjer til at arbejde videre med dine præferencer og kompetencer på en praktisk og let anvendelige måde. Vi udarbejder herefter sammen med jer strategier for fortsat personlig udvikling på individuelt, team- og organisatorisk niveau.

Læs mere i faktabladet om Transformational Leadership.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet