Full Circle – 360-graders profil

Kunne du tænke dig at kende dine kolleger bedre? Både for at skabe realtoner til dem, men også for at I sammen kan opnå præstationsniveauer i tidligere troede var umulige?

Hvad får du med en Full Circle Profil?
Full Circle Profilen er med til at give dig en endnu større selvindsigt om dig selv, og hvordan dine omgivelser ser på dine styrker og udviklingsområder. Det giver dig en unik mulighed for at få feedback fra dine vigtigste interessenter. Helt konkret får du hjælp til at:
 

  • Løfte din selvforståelse til et højere niveau
  • Give dig et nyt indblik i dig selv og hvordan du opfattes af andre
  • Skabe en positiv platform for diskussion af personlig- og teamudvikling
  • Forstærke udviklingsoplevelsen for dig selv og for resten af teamet.

Insights Discovery Full Circle Profilen er en 360-graders profil, der giver kolleger, ledelse, kunder og andre interessenter mulighed for at give dig feedback. Resultatet er en profil, som kombinerer din selvopfattelse med feedbackgruppens opfattelser – både samlet set og som individer.

Profilen er det naturlige supplement til din Insights Discovery personprofil, idet den bidrager med yderligere indsigt i din selvbevidsthed. Full Circle Profilen er dermed et værktøj, der giver hver deltager et reality-check samt motivationen til at skabe forbedret samarbejde i jeres virksomhed. Al feedback kan være navngiven eller anonym.

Du kan læse mere i faktabladet om Full Circle.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet