Deeper Discovery

 
Realisér dit eget individuelle potentiale og dit teams fælles potentiale. Styrk din personlige og professionelle udvikling. Tag skridtet videre fra Insights Discovery farveenergierne og opnå en dybere indsigt i dig selv og andre.

Hvad får du med en Deeper Discovery Profil?
Insights Deeper Discovery Personprofilen er en videreudvikling af Insights Discovery Personprofilen, som er for dig, der ønsker at gå et skridt videre med din personlige udvikling. Det vil give dig endnu mere indsigt og viden om dig selv. Helt konkret får du hjælp til at:
 
  • Tage din læringsproces om dig selv til et nyt niveau, og bygge videre på den viden du har opnået gennem Insights Discovery
  • Opnå endnu større af effekter af dit arbejde med team- og ledelseseffektivitet
  • Forstå hvad der driver og motiverer medarbejdere på et dybere niveau
  • Optimere og styrke dit personlige udviklingsforløb.


Du opnår med denne profil en dybere selvforståelse, som er med til at udforske dit potentiale. Den dybdegående personprofil er en naturlig forlængelse af Insights Discovery Profilen, og er knyttet til et let anvendeligt Deeper Discovery-hjul. Dette hjul er designet til at afdække og forankre dit potentiale på en engagerende og inspirerende måde.


Læs mere i faktabladet om Insights Deeper Discovery.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet