Insights Corporate Logo uden baggrund

Insights er udbyder af lærings- og udviklingsværktøjer med det mål at hjælpe alle med, at skabe en bedre forståelse for sig selv og for menneskers forskellighed. Insights-værktøjerne er baseret på psykologen Carl Gustav Jungs anerkendte arbejde med identificering af at mennesker har unikke personlige præferencer.

Udviklingsværktøjerne fra Insights anvender vi til at inspirere og udvikle virksomheder gennem en enkel og resultatorienteret tilgang. Uanset din virksomheds størrelse, budget og behov, kan Center for HR hjælpe med at øge din virksomheds effektivitet inden for områderne:

  • Personlig udvikling
  • Team- og ledelsesudvikling
  • Salg, samarbejde og organisatoriske forandringer.


Center for HR er associeret partner til Insights Danmark, og har derfor adgang til Insights’ mange forskellige udviklingskoncepter. Derudover kan vi tilbyde løsninger, der specifikt er tilpasset jeres virksomhed.

Center for HR har flere erfarene konsulenter med mere end 10 års praktisernde konsulenterfaring med Insights koncepterne.

Læs mere på de følgende sider om hvordan vi kan hjælpe jer igang med at anvende Insights fantastiske løsninger.

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet