Geopartner

Udfoldelse af medarbejdernes fulde potentiale

Om Geopartner

Geopartner er en af landets største landinspektørvirksomheder og tilbyder en bred vifte af ydelser inden for traditionelle landinspektøropgaver i hele Danmark.

Baggrund

Markedet for landinspektører er i forandring. Konkurrencen er stigende og skabelsen af kundeloyalitet et vigtigt parameter. For at tilpasse sig de ændrede markedsforhold, kontaktede Geopartner Center for HR med et ønske om at omdefinere virksomhedens selvforståelse og udruste medarbejderne til i langt højere grad at skulle yde personlig kundeservice, opbygge og fastholde den tætte kunderelation og ikke kun løse konkrete, faglige opgaver.

I stedet for at betragte medarbejderne som adskilte satellitter, skulle medarbejderressourcen betragtes som én samlet enhed bestående af unikke individer med et særligt potentiale for at udvikle sig. Der skulle skabes de rette rammer og betingelser til at udfolde medarbejderpotentialet og forbedre kommunikationen – både internt i virksomhed og eksternt med kunderne. Center for HR sammensatte et intensivt forløb til at synliggøre udviklingspotentialet, skabe fælles fodslaw og et solidt afsæt til at imødekomme fremtidens udfordringer.

Forløb

For at skabe forståelse for egne og andres personlige præferencer og kompetencer, fik samtlige ledere og medarbejdere udarbejdet en Insights Discovery personprofil, som alle fik en personlig tilbagemelding på. På efterfølgende workshops blev profilerne sat i spil og gjort levende i forhold til medarbejdernes konkrete hverdag, virksomhedens reelle udfordringer og medarbejderstyrkens optimale sammensætning i forhold til opgaver, samarbejde og kommunikation. Medarbejderne fik konkrete værktøjer til at fremme en kultur med bedre feedback, færre konflikter og bedre kommunikation med kunden.

Resultat

Udfoldelsen af medarbejderpotentialet har skabt en konstruktiv og positiv kultur præget af tillid, gensidig respekt og plads til at hver enkelt kan blomstre i samspillet med sine kolleger. Kommunikationen har fået et gevaldigt løft, og både ledere og medarbejdere kan sætte ord på sig selv og andre. Et uvurdérligt værktøj – også når det handler om at opkvalificere kontakten til kunderne. Det har i den grad løftet hele virksomheden, hvilket også kan ses på alle virksomhedens tal.


Henrik Ibsen, adm. direktør, Geopartner

 ”Center for HR udvikler mennesker! Det er virkelig dét, de kan. De har været et uvurdérligt bidrag til hele vores proces, som har udviklet os til at være en virksomhed, hvor vi spiller hinanden stærkere. I dag fungerer Center for HR som vores ”Wingman”, og vi kan altid ringe og få en god vejledning og sparring fra dem. Det er et samarbejde, vi er utroligt glade for.”

Henrik Ibsen, administrerende direktør ved Geopartner.  

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet