Cases


 • "Jeg har som leder oplevet at medarbejderne er blevet behandlet med stor respekt af Center for HR’s konsulenter i hele processen. Derfor har jeg stor tillid og føler mig tryg i samarbejdet med Center for HR.” 
  Camilla Uhre Fog, Head of School, International School of Billund
 • "Vi har tidligere brugt andre værktøjer, men vi oplever Center for HR som meget kompetente, fordi de virkelig kommer dybden med deres arbejde"
  Sune Buus Nielsen, HR Manager, DST Chemicals A/S
 • ”Center for HR udvikler mennesker! Det er virkelig dét, de kan. De har været et uvurdérligt bidrag til hele vores proces, som har udviklet os til at være en virksomhed, hvor vi spiller hinanden stærkere."
  Henrik Ibsen, administrerende direktør, Geopartner
 • "Jeg er altid godt tilfreds med samarbejdet med Center for HR. Det er sådan lidt familieagtigt. Det synes jeg er rigtig dejligt"
  Peter Jakobsen, afdelingsdirektør, Huscompagniet Aalborg
 • ”Hvis jeg skal beskrive rekrutteringsprocessen med tre ord, så er det fleksibilitet, seriøsitet og integritet."
  Flemming Rasmussen, administrerende direktør, JCN Bolig

 

 

Center for HR

Center for HR er en landsdækkende konsulentvirksomhed inden for Human Resource. Vi arbejder med Human Resource på både strategisk og operationelt niveau - og vores kernekompetencer ligger inden for bl.a. rekruttering, motivation, inplacement, coaching, team- og lederudvikling.

Find os på

 linkedin icongplus iconfacebook icon

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

Hovedkontor
Marselisborg Havnevej 58
8000 Aarhus C

Kontor Sjælland
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

T: 72 34 59 99
M: info@centerforhr.dk
CVR: 33 25 35 16

Login til HR-Dialogspillet